Tilbud!
,

UDSALG – Liewood Sengetøj Junior Ingeborg – Liewood – Sengetøj – GladeRollinger.dk

Original price was: 550 kr..Current price is: 220 kr..

Oplev det bløde Liewood sengetøj i junior størrelse, perfekt til en god nats søvn med søde design og bæredygtige materialer til de små.

Køb her

Varenummer (SKU): 11655601418827049 Kategorier: ,

Oplev glæden ved at sove i det blødeste og mest bæredygtige sengetøj med Liewood Sengetøj Junior Ingeborg. Dette sengetøj er designet til de små, der drømmer stort og fortjener det bedste, når det kommer til komfort og stil. Med sit delikate mønster og varme farver, vil Ingeborg-sengetøjet ikke blot pynte på børneværelset, men også være et kærkomment værested for søde drømme.

Det første, man bemærker ved Liewood Sengetøj, er den utrolige kvalitet af det 100% økologiske bomuld. Dette materiale er ikke blot blødt mod huden, men også skånsomt for vores planet. Den økologiske bomuldsproduktion sikrer, at ingen skadelige kemikalier er blevet brugt i dyrkningen, hvilket betyder, at dit barns hud forbliver ren og sund. Det er en perfekt kombination af bæredygtighed og luksus – et valg, som enhver forælder vil værdsætte.

Sengetøjet kommer i to størrelser – et dynebetræk som måler 100×140 cm og et pudebetræk på 40×45 cm. Disse dimensioner er perfekt til junior-sengerammen og sikrer, at dit barn kan krølle sig sammen og finde den bedste position til søvnen, om det så er trygt indhyllet i sin dyne eller med hovedet hvilende på en blød pude. Det praktiske design med usynlig lynlås gør det nemt at tage sengetøjet af og på, samtidig med at det giver et elegant udseende, uden synlige lukninger.

Forældre ved, hvor vigtigt det er at kunne vaske sengetøj ofte, især når det gælder de små – og Liewood har tænkt på netop dette. Sengetøjet kan vaskes i maskinen ved maksimal 40°. Det betyder, at du nemt kan holde det friskt og rent, klar til at byde velkommen til enhver ny dag fyldt med leg og eventyr.

Stilen på Ingeborg-sengetøjet er en kombination af skandinavisk design og legende mønstre, der taler til børns fantasi. Det giver værelset en hyggelig og indbydende atmosfære, hvor dit barn kan finde ro til både leg og søvn. Lad dem drømme om uendelige eventyr, mens de ligger behageligt indhyllet i dette fantastiske sengetøj.

Giv din lille entusiast en god nats søvn, de kan se frem til, hver gang de lægger sig til rette. Med Liewood Sengetøj Junior Ingeborg får du ikke kun et produkt, men en oplevelse. Lad din lille drømmer doze off i stil med et sengetøj, der kombinerer elegance, komfort og en kærlighed til naturen. Det er mere end bare sengetøj; det er en måde at skabe et rum fyldt med varme og kærlighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UDSALG – Liewood Sengetøj Junior Ingeborg – Liewood – Sengetøj – GladeRollinger.dk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.