Tilbud!

FILIBABBA Sengetøj Harvest – Str. Junior (100×140 cm)

Original price was: 500 kr..Current price is: 400 kr..

Oplev FILIBABBA Sengetøj Harvest i str. junior – blødt, bæredygtigt og farverigt design, der tilføjer hygge til børneværelset og sikrer tryg søvn.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764302059016751 Kategori:

Oplev den ultimative kombination af komfort, kvalitet og bæredygtighed med FILIBABBA Sengetøj Harvest. Dette elegante sengetøj i str. Junior (100×140 cm) er designet til at skabe en beroligende og behagelig soveoplevelse for dit barn, samtidig med at det fremmer en sund og sikker søvn.

Sengetøjet er produceret i økologisk GOTS-certificeret bomuld, som sikrer, at der ikke er skadelige kemikalier i materialet. Dette betyder, at dit barn kan sove trygt og godt, omgivet af bløde, naturlige fibre, der er skånsomme mod den sarte hud. Den satinvævede bomuldsfinish giver en luksuriøs følelse, der er både blød og åndbar. Når dit barn hviler sig på dette dejlige sengetøj, vil de opleve en følelse af ro og velvære, der bidrager til en god nats søvn.

Designet af FILIBABBA kombinerer skandinavisk minimalisme med farverige, naturinspirerede motiver, der bringer en smule magi ind i børneværelset. Det smukke Harvest-mønster pryder sengetøjet med en legende, men stilfuld æstetik, der passer perfekt ind i ethvert moderne hjem. Det gør ikke kun sengetøjet til en uundgåelig del af sovepladsen, men også en del af indretningen, der udfylder rummet med liv og farve.

Størrelsen på dynebetrækket (100×140 cm) og pudebetrækket (45×40 cm) er ideel til juniorsenge og skaber en perfekt pasform, som sikrer, at sengetøjet bliver på plads hele natten. Det er let at handle med, da det ikke kræver kompliceret vedligeholdelse; blot kaste det i vaskemaskinen, og det vil være som nyt efter hver vask. Det tåler både vask og brug, samtidig med at de farverige motiver bevarer deres skønhed, så dit barn kan nyde godt af dette sæt i mange år.

Vi ved, at børn har brug for det bedste, og derfor har vi skabt FILIBABBA Sengetøj Harvest med fokus på bæredygtighed, komfort og æstetik. Det er mere end bare sengetøj; det er en investering i dit barns velvære og din families fremtid. Ved at vælge økologiske materialer gør du en forskel for miljøet og giver dit barn en sundere soveplads.

Giv dit barn den luksus, de fortjener, og omsluttet dem i komforten af FILIBABBA Sengetøj Harvest. Det er det perfekte valg til forældre, der ønsker at kombinere stil med funktionalitet, og som ønsker at skabe et kærkomment rum, hvor deres barns fantasi kan blomstre. Lad søvnen blive en leg med dette skønne sengetøj, hvor drømme om eventyr og opdagelser venter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FILIBABBA Sengetøj Harvest – Str. Junior (100×140 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.