Konges Sløjd Sengetøj Cherry NOOS – Str. Junior (100×140 cm)

475 kr.

Forkæl dit barn med Konges Sløjd sengetøj i blød økologisk bomuld med søde kirsebærdesign. Ideelt til komfortabel søvn og legende stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300955308044 Kategori:

Forkæl dit barn med det vidunderligt bløde og lækre sengetøj fra Konges Sløjd – en strålende tilføjelse til ethvert børneværelse. Vores Cherry NOOS sengetøj i juniorstørrelse (100×140 cm) kombinerer elegance med funktionalitet, og skaber den perfekte ramme for en god nats søvn. Det legende design med kirsebærtrykket på en blød, råhvid bund giver et friskt og fyldigt udtryk, der inviterer til drømmerier om eventyr under de bløde dyner.

Det velkonstruerede dynebetræk, der lukkes med en praktisk lynlås, sikrer, at sengetøjet forbliver på plads, så din lille elskling kan sove trygt uden forstyrrelser. Den innovative lynlås gør det hurtigt og nemt at skifte dyne, hvilket er en stor fordel for forældre, der har travlt i dagligdagen. At tage sig af sengetøjet bliver en leg, når det er så enkelt.

Men det stopper ikke her – sengetøjet er ikke kun smukt, det er også skabt med hensyn til dit barns wellbeing og vores planets fremtid. Med 100% øko GOTS certificeret bomuld er du sikret, at det materiale, dit barn kommer i kontakt med, er fri for skadelige stoffer og kemikalier. GOTS-certificeringen er din garanti for, at både miljøet og arbejdsforholdene er i top. Du kan derfor sove trygt om natten, mens dit barn nyder sin søvn i dette skønne sengetøj.

Det medfølgende fine net i samme kirsebærprint er ikke kun en smart tilføjelse, men det opfordrer også til ordentlig opbevaring af sengetøjet, når det ikke er i brug. Dette net kan bruges til at opbevare småting eller som en praktisk rejsetaske til overnatninger hos bedsteforældre eller legekammerater. Den multifunktionelle egenskab ved dette produkt understøtter en bæredygtig livsstil og bidrager til at holde orden i børneværelset.

Designet af sengetøjet er tidløst og passer perfekt ind i enhver indretning, uanset om du er til klassiske eller moderne temaer. Det vil let komplementere eksisterende dekorationer og skabe et hyggeligt og indbydende rum, hvor dit barn kan lege, lære og drømme.

Vælg Konges Sløjd Sengetøj Cherry NOOS og giv dit barn en søvnoplevelse ud over det sædvanlige; et smukt, bæredygtigt og funktionelt valg, der vil glæde både store og små. Gør nattesøvn til en fest, og lad drømmene blomstre i et rum fyldt med charme og velvære.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Sengetøj Cherry NOOS – Str. Junior (100×140 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.