Tilbud!

Done by Deer Sengetøj GOTS Sleepy Croco Powder – Str. Junior (100×140 cm)

Original price was: 600 kr..Current price is: 480 kr..

Forkæl dit barn med Done by Deer sengetøj i økologisk GOTS-certificeret bomuld, der sikrer komfort og en skøn nattesøvn i stilfuld design.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301757935894 Kategori:

Oplev den fortryllende verden af Done by Deer Sengetøj GOTS Sleepy Croco, hvor drømme og komfort mødes i en harmonisk symfoni af økologisk kvalitet. Dette sengetøj er ikke bare et praktisk valg til dit barns sengeplads; det er en invitation til fantasi og eventyr. Med sit bløde og indbydende design i en smuk, sart powder nuance, vil det forvandle ethvert værelse til et beroligende fristed, hvor dit barn kan falde i søvn med et smil.

Sengetøjet er skabt med omhu, da det er lavet af 100% økologisk bomuld, der sikrer en blødhed, som dit barn vil elske at putte sig ind i. Den økologiske certificering betyder ikke kun, at det er skånsomt for din lille, men også for miljøet. Det føles godt at vide, at man vælges produkter, der respekterer naturen og skaber en bæredygtig fremtid for kommende generationer.

GOTS (Global Organic Textile Standard) og OEKO-TEX certificeringen vidner om sengetøjets høje standarder for kvalitet og sikkerhed. Hver eneste fiber er omhyggeligt udvalgt for at garantere, at der ikke er skadelige kemikalier, og at dit barn kan sove trygt gennem natten uden bekymringer. Det er et produkt, der giver dig ro i sindet og er en del af den oplevelse, at skabe et sundt og trygt sovemiljø.

Designet med de søde og legende Sleepy Croco-motiver bringer liv og glæde ind i børneværelset. De charmerende krokodiller vækker nysgerrighed og stimulerer barnets fantasi, så de kan drømme sig væk til varme, eksotiske steder, hvor de oplever fantastiske eventyr. Farverne er blidt sammensat, hvilket gør det nemt at integrere sengetøjet i ethvert rumdesign, uanset om det er moderne, klassisk eller skandinavisk inspireret.

Sengetøjet er praktisk og funktionelt; det kan vaskes ved 60 grader, hvilket sikrer en høj hygiejnisk standard og nem vedligeholdelse. Kombineret med tydelige brugs- og vaskeanvisninger, bliver det lettere end nogensinde at holde sengetøjet friskt og rent, så du kan fokusere på de værdifulde stunder med dit barn.

Med Done by Deer Sengetøj GOTS Sleepy Croco kan du give dit barn ikke blot en seng, men et sted fyldt med tryghed og drømme. Gør sengetid til en magisk stund, hvor virkelighed og fantasi smelter sammen, og hvor dit barn kan opleve glæden ved en god nats søvn. Sæt i gang med denne rejse mod eventyr og velvære – invester i noget, der er godt for dit barn, og godt for planeten. Vær en del af Done by Deers mission om at gøre børneværelser til sanseberigende rum, hvor hver nat er et nyt eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Done by Deer Sengetøj GOTS Sleepy Croco Powder – Str. Junior (100×140 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.